Build Daily

Byggematerialer

August 12, 2017 18:08

Renvasking sink - husk skole kjemi bygningen for å lykkes

click fraud protection

Oversikt materialet

Fra skolen kjemien mange husk at dette bare er et vanlig navn på sinkoksid, men i byggingen har det en mye større betydning.Sinkoxyd brukes til fremstilling av forskjellige ikke-vandige malingsformuleringer, og i pigment formen - noen til og med i vann, for eksempel silika malinger.De brukes for ombygging, har et godt lys og værbestandighet.De markedsføres i form av klare til bruk pastaer eller maling.

hvit deig må fortynnes naturlig linolje lakk eller olje, men i alle fall ikke lakk Oksol , fordi malingsfilmen er gulaktig.Dersom et slikt belegg blir mørkere, kan det tørkes med hydrogenperoksyd og hvit gjenopprettet.

seg tilstrekkelig reaktiv sinkoksid er i stand til å være amfoteren, og følgelig i surt og alkalisk medium kan reagere fullt ut.Derfor er også en del maling er reaktiv og vil bryte ned under påvirkning av miljøet hvis de andre komponenter som ikke er passivisert oksyd inneholdt deri.

Hvitvask sink - karakteristisk

ren hvit og er preget av en absolutt hvitt blåaktig.Renheten av dette materialet avhenger av renheten av produktet, som ble brukt for fabrikasjon.De er luktfri, blandes godt med en vandig oppløsning av ammoniakk og alkali.Vel absorberer fuktighet og karbondioksid fra luften, slik at de skal oppbevares i lukkede beholdere.Den viktigste fordelen er at de ikke kollapser under påvirkning av bakterier og mikroorganismer.Også de er brannsikre.

Hvit har en rekke positive egenskaper:

  • lav toksisitet;
  • motstand mot lyset;
  • uforanderlighet av svovelforbindelser;
  • kompatibilitet med alle farger;
  • kan brukes i alle former for maleri.

De negative funksjoner inkluderer:

  • svak dekning,
  • dårlig tørking på olje;
  • tendens til å sprekke;
  • absorpsjon av store mengder olje.

deiglignende sink oksid brukes til produksjon av belegg for tre, metall, gips.De er i stand til å beholde sine beskyttende egenskaper i 1,5 år i tempererte klima.

Hvordan arbeide med sink renvasking?

Før du begynner, bør du beskytte hendene med gummihansker.Under påføringen, og etter fullføring av en brønn ventilere rommet. å forberede overflaten for maling , bør det rengjøres for smuss, støv, fett og gammel maling flaking.Neste må du

zashpatlevat defekter som finnes i arbeidsplanet.Deretter følger disse stedene slipt med sandpapir, sparkel gå igjen hvis nødvendig og re-pusset for å gi en glatt overflate.Hvis det er i stand til sterk absorpsjon, det nødvendigvis proolifit.

Etter det er gjort, kan du begynne å farge.Du kan bruke en pensel, rulle og sprøytepistol.

Det finnes flere metoder for å bruke denne maling på metalloverflater.

  1. element Immersion i en spesiell beholder med maling.Men denne metoden kan benyttes for utbedring av små detaljer.
  2. Bruk av hvitt med en børste, en børste på overflaten
  3. medium størrelse med en sprøyte.Sterke strømmer hun maler store flater, slik at det passer godt på trange steder.

hvit bør blandes før bruk.Om nødvendig må de bli utvannet.I form av en olje maling kan fortynnes med white spirit, terpentin eller tynner for oljer.Hvis en deiglignende hvitt pulver, deretter fortynne dem med en tørkende olje i en andel på 17-28% av oksyd.Påfør

de må være jevnt.Etter den første la det tørke i ca. 24 timer ved en lufttemperatur på 18-22 ° C.Og deretter male det andre lag.

instagram viewer