Build Daily

Typer Arbeid

August 12, 2017 18:08

Hva er primer: bruk , typer og rolle i byggverk

click fraud protection

opererer prinsippet om en blanding eller som trenger en primer?

Bruke primer blandinger gjør at det maksimale overflaten som skal behandles nøye forberede for videre arbeid.Dette kan være kitt gipsplater eller, for eksempel, gips murvegg.Vi tilbyr nøye vurdere hvilke prosesser skje med overflaten etter behandling.

Primer gjør at du kan gjøre overflaten mindre utsatt for fuktighet.Denne prosessen vil være nyttig for kvalitativ tapetsering.På veggen er behandlet med en blanding av ark vil feste mye bedre.Hvis vi forsømmer klargjøringsprosedyren før liming, er limet mye raskere absorbert inn i overflaten, som til tider vil øke risikoen for henger etter tapet fra veggene.

behandlede overflate øker dens styrke, fordi den er dannet sammenhengende film, som forbedrer koblingen base og et beleggmateriale.

Attention!På den grunnede overflate av arbeidet er mye enklere, fordi det er renset ved fremgangsmåten!

bruke tid på primer, vil du til tider redusere kostnadene ved etterfølgende materialer brukt.Hemmeligheten er alle i det samme tynne filmen som er dannet etter behandling.At det kan redusere forbruket av tapetlim eller, for eksempel, maling og lakk.Dette er spesielt gode nyheter for de som planlegger å bruke ikke billige byggebehandling materialer.

Typer primer blandinger

Så vi forstår det faktum at en primer?Nå foreslår vi å vurdere sine grunnleggende typer.Det skal bemerkes at i foreliggende bygningsmaterialer markedet har et bredt spekter av dispersjon.Således, blant andre, kan nevnes en primer for metall.Denne typen er lik malingsprodukter, men dens egenskaper er svært forskjellige fra de.Videre er en slik emulsjon som produserer en nedre overtrekkslag, men bidrar også til å bedre adhesjon med påfølgende etterbehandling materialer.

Det er også en spesiell blanding for behandling av trevirke.Dens primære mål er å maksimere livet av materialet.Takk til behandling, kan du bidra til å beskytte trekonstruksjoner fra dannelsen av mold eller mugg.I tillegg vil du spare på materialet, som vil bli videre behandlet trevirke.

mest salgbar vare er en primer for mineralske underlag.Til de inkluderer gips , kitt eller male det samme.Forbehandling av overflaten med en blanding av primer, sparer du deg selv fra sprekker, striper, og til tider hele forsterkende basis.Blant leverandørene av disse produktene kan skilles Ceresit , Kapral og Aura .

Riktig behandling av vegger

å kvalitativt primet overflate, du trenger en berg og en børste med et bredt arbeidsflate.Roller er ønskelig å sette på teleskophåndtak.Hvis ikke, så må du komme til rett sted ved hjelp av en stol eller krakk.Brush trenger for vanskelig tilgjengelige steder.Pass på at du hadde kapasitet som det ville være mulig å helle emulsjonen.

Tips!Under behandlingen, ikke hoppe over deler av flaten, som på steder slik kopling med kledningsmaterialet vil bli verre.

I så fall, hvis du merker at blandingen absorberes raskt, gå over det et par ganger.Når arbeidet er fullført, behovet for å vaske nøye alle verktøy og tørk den.Hvis dette ikke er gjort, så primeren tørker, og videre bruk av verktøyet vil bli deaktivert.

instagram viewer