Build Daily

Engineering Systemer

August 12, 2017 18:08

Kloakk rengjøring sine egne hender : hvordan

click fraud protection

Hvor ofte bør rense

Hvor ofte bør jeg utføre rengjøring

Enhver blokkering er lettere å forebygge enn å fjerne.Hver dag i kloakken slippes ikke bare skittent vann, og matrester, fett, hår og pels, søppel.Alt som er avsatt på rørene, tilstopping dem.

Om kloakken ikke glemme.Du kan starte med de ukentlige rensing rør ved hjelp av varmt vann og den månedlige rensing med bruk av spesialiserte kjemikalier.

er viktig ikke bare å forholde seg til blokkerte rør, men også tid til å rense kloakken pit.Dette kan gjøres etter behov, enten planlegges (1-2 ganger per år).Slamavskiller kan ikke bare tette over tid, men det kan akkumulere mikrobielle organismer.Og for å hindre dannelse av mugg, råte, og infeksjonssykdommer, er det nødvendig å fjerne en slik forurensning, tidsmessig rengjøring av brønnen.

Spesial utstyr og metoder for rensing av brønner.Renovasjon tommere

Spesial utstyr og metoder for rensing av brønner

kloakk tommere - en spesialenhet for assenizatorskaya handlinger, som består av en tank og en vakuumpumpe.

Søknad kloakk tommere for pumping cesspools er den mest høy kvalitet og praktisk metode.Du kan bruke den når som helst på året.

kloakk tommere deflatere ulike kloakkum, betong og plast brønner, septiktanker, samt avfall transporteres evakuert.

er best brukt for forebyggende vykachek kloakk tommere av cesspools.

Støvsuging metode

Støvsuging metode

Vacuum metode for å rense brønnen er sammensatt av to deler: rengjøring av kloakk, pumping kloakk.Dette gjøres gjennom en vakuumpumpe med høy effekt.Ved slutten av rense, blir avfallet samles og kastes.Denne metoden for pumping i samsvar med miljøtjenester og ikke skader miljøet.

Denne metoden, som den forrige, er effektiv ved planlagt bruk.

til avløpssystemet fungerte uten feil og kriser, samt å overholde helse standarder, er det nødvendig å gjennomføre regelmessige, rutinemessig rengjøring av septik brønner.

hydrodynamisk spyling

hydrodynamisk spyling

hydrodynamisk spyling av brønnen er en kraftig spyling vanntrykk, avfall og rester fra veggene i kloakk.Dette gjør det mulig å eliminere alle typer blokkeringer: organisk, uorganisk.Når veggene er vasket, er avfallet samles inn og avhendes.

kloakk rengjøring denne metoden er effektiv bare for periodisk bruk, i henhold til den valgte tidsplanen, og ikke effektivt i krisesituasjoner.Det er lurt å velge en hydrodynamisk spyling teknikk bare hvis dreneringshull på veggen mye gjørme.

Flushing av kjemiske midler

Vasking med kjemikalier

Denne metoden er bruk av sterke kjemikalier som løser opp fett og annet smuss, mykgjør og forvandler fett.Det er meget effektiv og er ikke ansvarlig for noen trussel mot menneskers, men på grunn av en stor mengde av vaskesystem kreves en betydelig mengde av disse stoffene ikke er etterspurt er i stor grad på grunn av den høye prisen for reagenser.

prosessen med å vaske brønnen ved hjelp av denne fremgangsmåte ved en spesialisert enhet og den kjemiske som pre-skummet.Skum håndterer overflaten selv under raser nedover, noe som skaper en mekanisk effekt.

Heat spyling

Thermal rengjøring kloakk er svært lik den hydrodynamiske, men med en forskjell - vann servert veldig varmt (160 C).Som et resultat, innskudd, inkludert fett, oppløst og fjernet fra brønnveggen.

Dette er en av de mest effektive måter å rense den profesjonelle, men ikke ofte anvendt i praksis, siden det krever kompliserte tekniske gjennomføring.

Når kombinert termiske og kjemiske teknikker for vasking kloakk brønner, er det mulig å oppnå gode resultater allerede i første program, flere ganger heve effekten av disse midlene.

spyling nettverk

Hvis det er tykke avleiringer i det innenlandske nettverk, for å fjerne behovet for å handle på dem mekanisk ved hjelp av vannstråler.For dette hullet kumlokk propp og hell vann.Den resulterende hodet etter å trekke ut kontakten, og renser tett.

Manuell rengjøring

manuell rengjøring

Etter rengjøring eller spyling av dreneringshull, må du fullføre prosessen ved å utføre manuell rengjøring.Det er i stand til omfattende og nøye fjerne små blokkeringer og innskudd.Denne metoden er en manuell rensing av brønnen uten bruk av automatiserte systemer.

instagram viewer