Build Daily

Byggematerialer

August 12, 2017 18:08

Flytende Nails for plastpaneler , om de kan erstatte vanlige negler ?

click fraud protection

Introduksjon til

materialet flytende Nails - en slags bygging lim.Den skiller seg fra den konvensjonelle ved at den omfatter en liten fraksjon bestående av fyllstoffer, som gjør det mulig å lime elementer som ikke passer godt.Holdbarheten av klebemidlet - ett år.

Det finnes to typer av dette stoffet:

  • Neopropelenovye - basert på organisk løsemiddel.De er skadelige for menneskers helse, har en stikkende lukt, som vedvarer i flere dager etter påføring;
  • Akryl - denne typen lim er ikke farlig for mennesker, miljøvennlig.Bare brukes til porøst materiale og tåler ikke fuktighet.

brukes flytende negler for liming av plast, tre, gipsplater, keramikk, glass, aluminium, caps.Så, ofte montert på en sokkel flytende spiker eller plastpaneler.Også limet som brukes for tetting dusj, badekar, luftventiler, sprekker i veggen, vasker, dørkarmer, hjørneskjøter.

Merk!Til tross for det faktum at væske spiker kan anvendes som et materiale for forsegling, er det ikke deres primære oppgave, slik det er brukt til dette formålet lim.

Hvordan bruke flytende negler for plastpaneler?

Mount plastpanelet er lett hvis du bruker flytende negler som festene.For de er godt fast til veggen, må overflaten være ren og nivå.Hvis du ikke utføre slikt forarbeid, så etter en stund at limfuger vil sprekke.Når veggen er planert og primet, vil flytende negler hold fast.

er nødvendig for å opprettholde 30 minutter ved den temperatur som opprettholdes i rommet, og deres overflate er renset for støv og fuktighet før starten av påbyggings.Deretter blir røret skåret med et lim dyse, skrudd hetten, som er skåret i en vinkel på 90 grader.Den fremstilte rør er installert i bygningen pistolen.Flytende spikre bør påføres ved en temperatur som ikke overstiger 35 grader Celsius.Limet påføres i dot eller striper.Tørketiden er 15-20 minutter, helt tørre - med opp til tre dager.

Merk!Plastpaneler i flytende negler må festes i områder med moderat fuktighet.

Alle fordeler og ulemper

Flytende spikre for PVC, samt noe annet materiale, har sine fordeler og ulemper.Før du velger dette lim-lignende materiale for bruk, er det nødvendig å vite alle fordeler og ulemper med materialet for å gjøre det riktige valget.La oss starte med de fordeler:

  • de ikke forårsaker skade på arbeidsflaten og er ikke utsatt for korrosjon;
  • Fast setting;
  • Mulighet til å lime nesten ethvert materiale;
  • For liming er ikke nødvendig å utføre arbeidet trommer;
  • Akryl negler er rene, men på grunnlag av naturlige løsemidler - hardfør.

Ulemper følgende:

  • Flytende spikre basert på organiske materialer har en høy kjemisk aggressivitet.Arbeide med limet må være grundig ventilere rommet;
  • Reparerte flere dager holdt etsende kjemisk lukt, samt fremheve noen av de skadelige stoffene.I denne forbindelse, for flytende spiker må brukes og respiratoren masken.

vite om alle fordeler og ulemper ved dette materialet er mulig å nøyaktig bestemme rekkefølgen, om limet er egnet for det arbeidet som skal utføres.MERK!Når du arbeider med flytende negler må overholde alle sikkerhetsregler og sørg for god ventilasjon.

instagram viewer