Build Daily

Barnehage

August 12, 2017 18:06

Interiøret i et lite barns rom for et barn på 7, 8, 9 år

click fraud protection

Tenk det unike prosjektet Pavel Gerasimov .Interiørdesign små barnerom på 11 kvadratmeter.Alt tenkt å gjøre, det viste prevoskodno.

Hva har blitt gjort i barnehagen

Design av et lite barns rom for to jenter

Bilde 1 - Design et lite barnerom for to jenter

liten baby lite rom for de to jentene sammen en arbeidsplass,romslig garderobe, hyller, og to fulle senger som enkelt håndgrep forvandles til to små sofaer, frigjøre plass for spillet.

Veggene er dekorert med gulv og tak i barnehagen

Room Braves i varme, lyse farger.Hyllene med gipsplater, ansatte avgrensing av plassen, og er en videreføring av veggene er malt i samme lys beige farge.Hvite flekker på veggene visuelt trekk i rommet og gjøre det lettere.

Podium i barnehagen

Barnerom med et podium .den opprinnelige utformingen

Bilde 2 - Barnerom med et podium.Originalt design

Senger i barnehagen , fordelt på podiet .Masse ledig plass

Bilde 3 - Senger i barnehagen, skyves inn på pallen.Mange gratis Mets

Paul ferdig med en lys laminat gulv, vinduet bytter til podiet.Podium i rommet bærer en enorm oppgave.Det er her, i ettermiddag gjemmer 2/3 senger, og luken ligger i sentrum av pallen, en plass der leker.

Trey tak i barnas kombinerer to typer utførelser.Langs kantene av konstruksjonen av gipsplater, hvitmalt.I sentrum av en glanset strekning taket terrakotta (orange) farge, som takket være den innebygde bakgrunnsbelysning er i stand til å endre sin farge.

riktig møbler i et lite barn

Å gjøre arbeidsområdet i barnehagen for jenter

Bilde 4 - Å gjøre arbeidsområdet i barnehagen for jenter

Miniature to-folding garderobe, samt et skrivebord som ligger påpodium på vinduet.De er laget av tre og harmoni appellerer til de primære fargene i rommet.Funksjon mellomrom legger et stort antall hyller for bøker og leker.Uttrekkbar seng også laget av tre, madrasser på dem nøye dekket med vattert dekker.

Multifunksjonell belysning i rommet

Integrert LED tak belysning er mer dekorative i naturen, bærer funksjonell belastning spotlights.Innebygde lamper er plassert rundt omkretsen av taket gipsplater.I tillegg på hver seng sett stengt lamper.

Ikke glem at et så lite rom som er ment for to jenter.Og det var nødvendig å gjøre spilleområdet, som alle jentene 8 år.

lite rom areal (bare 12 meter) ikke er beheftet med et stort antall ekstra dekor, dens rolle utføre leker plasseres på åpne hyller og farget pads på improviserte sofaer.Runde greske gardiner med intrikate mønstre supplert med barne lys lys grønn tyll .

utforming Forfatter: Pavel Gerasimov

Artroomsdesign.ru

8 (499) 403 34 71

[email protected]

instagram viewer