Build Daily

Landscaping

August 12, 2017 18:05

Rock hage med sine egne hender

click fraud protection

ideen om å skape en stein hage, før eller senere besøkt mange eiere og tilstøtende forstadsområder.Den nåværende eieren ønsker å få ikke bare en moteriktig dekor for hagen din, men også for å få ham til sine innovasjoner og kreative ideer.Lag en stein hage med sine egne hender ganske ekte og veldig interessant.

innhold

  1. for rock materialer
  2. enhet rock hage på hytta
  3. Flowers for rock
  4. Bilde steinbed
  5. Video skape en stein hage med sine egne hender

Vi bør begynne å se annerledesBilder av denne populære element av hagedesign, for å kartlegge de mest salgs utseendet på lysbilder.Amatør bilder av rock hager med sine egne hender vil gi tillit til sine evner og dele sine uvanlige funn.Deretter guidet av de fleste tips om hvordan å lage en stein hage med sine egne hender, er det nødvendig å tegne en plan for fremtidige kreasjoner.I teorien høres dette meget overbevisende, men praksis viser at hver omhyggelig stabling av sten i seg selv tyder på en bestemt utvikling av preparatet.

Materialer for rock hage

utvalg av materiale for berg og dalbane - en oppgave ansvarlig.Så mye som mulig bør det ser naturlig og i harmoni med naturen, så steinene må velges på en slik måte som om de var alle her ved et uhell.For det første må de være av samme farge tekstur og gjenta et ord, samme rase.For det andre bør størrelsen på steinene være forskjellig, noen av hullene mellom de store steinene til å sovne godt små steiner.Å finne det rette stedet for en bestemt forekomst av tung - den mest arbeidsintensive delen av avtalen.

enhet rock hage på hytta

Når materialet er valgt, blir det neste bildet lysbilder planlagt, kan du begynne å forberede området.Plassere en stein hage bør være i den mest svetodostupnoy og besøkte hagen.Skisserte omtrentlig areal på lysbildet, må du fjerne all torv og fjerne de gjenværende røttene av de fleste planter nyskjerrig.

Neste til sentrum av sammensetningen av fremtiden trenger å helle en solid haug av steiner, knust murstein og andre ting unpresentable bygge avfall som vil fungere som en god drenering for lysbildene.

Etter å ha opplevd noen gode regner, det er litt prosyadet, så i utgangspunktet trenger å være bekymret for hvordan å gli med tid igjen sklie og høyde for å beregne riktig.

Etter legging drenering begynner den viktigste prosedyren for å legge steiner og strø jord.For video instruksjoner "rock garden med sine egne hender" er beskrevet i detalj og viser denne vanskelige fasen, som avhenger suksessen av alle lysbilder.

steiner må plasseres fast og jevnt, prøver ikke å overdrive det med både symmetri og med bevisst tilfeldighet.Hvis de store steinblokker for å få ikke fungerte, kan du bygge en liten stein hage med sine egne hender.

etablert over flere dager og godt skur Hill klar for planting plantene.Velg de trenger å fokusere på alle årstider, for ikke å det seg slik at i off-season i hagen sported særpreg haug med steiner.

Flowers for rock

rock garden Selve navnet antyder at preferanse bør gis i første omgang alpine planter.Utrolig tyulpanchiki liten, flerfarget Muscari, til Pushkin svak varme brast ut tidlig på våren.Regrets primroses kan også være en fjær dekorasjon, men vanlig, og de vokser svært raskt.

Gentle alpefioler på Alpine åsene ser harmonisk, men heller uberegnelig i omsorg.God for rock hageplanter, fortsetter fra forrige sesong, er det utrolig rekke sildre.Raznotsvete hytta vil gi flere typer lave stauder og blomster lever bare én sesong.

organisk passer inn i selskapet Saxifraga Purslane, og lyse oransje flammer eschscholzia sådd en gang, vil vises på egenhånd er ikke en eneste sommer.Kings alpin - bunndekkende, de delikat fylle mest ubehagelige hulrom.Når anlegget nådde balansen blomst vil vare frem til høsten frost.Hvis floral spille på et bestemt sted forstadsområde ikke er relevant, er det mulig å bygge steinrøyser og rock garden er ikke sine egne hender.

Foto steinbed

Se under for bilder av rock hager, laget med sine egne hender

Video skape en stein hage med sine egne hender

Se under for en video for å skape en stein hage med sine egne hender

instagram viewer