Build Daily

Landscaping

August 12, 2017 18:05

Broen til å gi sine egne hender

click fraud protection

Mange eiere av forstads eiendom utstyre innenfor sitt lokale område er ulike typer vannforekomster for å bedre klima og etableringen av utsøkt landskapet site design.Mulighet for å arrangere en rekke kunstige øyer, sund eller bekker samtaler for å gjøre Dekorative broer, som kan gjøres med dine egne hender.

innhold

  1. Step by Step
  2. Materialer og verktøy
  3. Videoproduksjon av brua for å gi sine egne hender

Step by Step

guidet trinnvise instruksjoner med tilhørende bilder, raskt og enkelt du kan lage broerå gi sine egne hender.

1. Før begynnelsen av byggingen av hagen bro, må du måle avstanden der det er planlagt å overføre.Til dette må legges på størrelse med kvoter, som beløper seg til minst en halv meter på hver side av eksisterende vann barriere.

2. For å produsere trebro, du kan bruke ulike typer tre.For eksempel kan man ta furu som de fleste i en enkelt behandling.I prinsippet, valg av tre avhenger av ønskene til eierne og deres økonomiske evner.

3. bro Konstruksjonen består av en ramme laget av to limt stenger med en minimum høyde på 32 mm, en bredde på 20 mm, som svarer til den beregnede lengde (avsnitt 1).Også de nødvendige gulv kanter styrene i 20 mm tykkelse og 100 mm bredde.Bredden av gulvplatene ikke er konstant og kan variere i et stort og et mindre side.

4. Med hjelp av staver drevet ned i bakken, for å gjøre den nødvendige krumning av fremtidig ramme.Mellom dem er satt inn de to barer, komprimert sammen ved hjelp av klemmer.I tillegg tilkoblings barer impregnert med snekker er lim og festes med skruer.For den praktiske arbeider med tre, det kan være pre-dynket i vann, deretter barer vil være mer fleksibel.

5. bøyd ramme for å sikre venstre svingen i hvert fall for en dag.Etter at utformingen av undersøkelsen.Om nødvendig eliminert tømmer feil: zashlakovyvayutsya sprekker og lobbet pent sømmer er forseglet koblings barer.

6. For dekk og tverrgående rammedelene er kuttet planker til lengde.Således kanter og ender av de behandlede brett 45 grader.

7. Det ferdige broen utformingen den ønskede formen er oppnådd gjennom en kombinasjon av de tverrgående ramme medlemmer med langsgående barer.

8. Sett broen på feltet i de tverrgående strukturer utføres åpninger.Etter å ha passert gjennom deres metalls krykker minimumslengde på 50 cm, blir broen er festet til bakken på hver side av strømmen.

9. På rammen med små intervaller er faste kjører planken.For å fikse styrene må bruke rustfritt eller galvanisert skruer for å hindre korrosjon.

10. For å beskytte mot råte og utendørs regn, tre impregnert med spesielle forbindelser og belagt med lakk for utendørs bruk.Brua kan også males med vanntette emaljer i hvilken som helst farge på anmodning fra eieren.

Materialer og verktøy

Kjør en bro for hytte eller et hus på landet med hendene vil ikke være det minste problemet, men du må ha et minimum sett av verktøy: skrutrekker eller drill, baufil på tre, hammer, snekker torg, målebånd og et sett med børster,spatel, klemmer.Av andre materialer enn tre, trenger en snekker er lim, skruer, impregnering av tre, lakk eller emalje for utendørs bruk.

Om nødvendig, kan du bygge en hytte bro stand til å bære relativt store belastninger, bruke som en base ramme, større tverrsnitt barer.Ved hjelp av anbefalingene i denne artikkelen, med vedlagte bilder, hver eier vil lett løse slike problemer.Resultatet vil komme ut vakkert og pålitelig bro som ikke bare pynte forstadsområde, men også tjene som en kilde til stolthet for gjestene.

produksjon Video bro for å gi sine egne hender

instagram viewer